Ανοικτή συγκέντρωση της Ομάδας Ανασφάλιστων Ελευθέρων Επαγγελματιών & του Εμπορικού Συλλόγου Αργους


Συνάδελφοι και συναδέλφισες , ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους διοργανώνει ανοικτή συγκέντρωση σε συνεργασία με την “Ομάδα Ανασφάλιστων Ελευθέρων Επαγγελματιών” ,προκειμένου να διαφωτίσει τυχόν απορίες σας και να προτείνει λύσεις στο θέμα του ΟΑΕΕ και τα επαγγελματικά δάνεια.
Ομιλητές είναι : Για το θέμα του ΟΑΕΕ , η Δικηγόρος της Ομάδας Ανασφάλιστων Κ. Ντόρα Κρητικοπούλου . Για τα επαγγελματικά δάνεια ο Δικηγόρος Μαρινάκος Μάριος.
Στη συνέχεια θα γίνουν ερωτήσεις από το κοινό για τυχόν απορίες και συμβουλές. Η συγκέντρωση θα γίνει στο εργατικό κέντρο Άργους την Κυριακή 13/10/13 και ώρα 10,30πμ. Καλούμε όλο τον Εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο να παρευρεθεί στη συγκέντρωση , διότι θα πρέπει να αποφασίσουμε και να ψηφίσουμε τρόπους αντίδρασης , διότι μετά την 15 Οκτωβρίου η απειλή που επισείει η Κυβέρνηση (συλλήψεις, αυτόφωρο, κατασχέσεις) είναι ότι μέσω του Κ.Ε.Α.Ο. (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) θα ξεκινήσει τη διαδικασία είσπραξης, σε περίπου 380.000 που είναι οι οφειλέτες στον ΟΑΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου