Χρηματικό βραβείο για όποιον σχεδιάσει το λογότυπο του ΚΕΑΟ

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Αυτό κι αν είναι από τα ανήκουστα. Θα δοθεί χρηματικό βραβείο σε όποιον σχεδιάσει το καλύτερο λογότυπο για το ΚΕΑΟ και μάλιστα το ποσό είναι 3.000 ευρώ. Υπάρχουν και όροι πως θα είναι το σήμα του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών. Το λογότυπο πρέπει να φέρει τα αρχικά του ΚΕΑΟ, δηλαδή του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών και να διακρίνεται ότι το ΚΕΑΟ επιτελεί έργο που αφορά και τα τέσσερα ταμεία ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ. Τα τέσσερα αυτά ταμεία συγκροτούν ενιαία δομή (ΚΕΑΟ) με σκοπό την ενιαία διαχείριση του έργου είσπραξης των ασφαλιστικών οφειλών με στόχο την ενίσχυση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης μέσο της μείωσης της εισφοροδιαφυγής.  Δεν τα αναφέρουμε εμείς αυτά, αλλά το επίσημο έγγραφο με υπογραφή του διοικητή ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.
Υπάρχει όμως και συνέχεια…  Το λογότυπο θα πρέπει να είναι πρώτυπο και μοναδικό όπως ορίζει ο νόμος δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας, να αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα το νόημα της κεντρικής εικόνας, να είναι αναγνωρίσιμο επιδεκτικό σε σμίκρυνση και σε μεγέθυνση  χωρίς να χάνει την επικοινωνιακή του δύναμη καθώς και λειτουργικό στη χρήση του ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή.
Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί από επιτροπή αξιολόγησης που θα συσταθεί για το σκοπό αυτό από το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.
Και όλα αυτά τα λέει το επίσημο έγγραφο κι όχι ο συντάκτης του κειμένου. Την ώρα δηλαδή που χιλιάδες νοικοκυριά… παλεύουν να σώσουν τις περιουσίες τους, θα ξοδευτούν 3.000 ευρώ για να γίνει ένα σήμα για το ΚΕΑΟ, τον οργανισμό δηλαδή που θα κάνει τους πλειστηριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου