Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε., με λίγη δόση χιούμορ

... γιατι οι κλεπταποδόχοι είναι απλά για... ΓΕΛΙΑ !!!

Amerissa Vogiatzi
Μου 'ρθε!..... η χειρόγραφη απάντηση...του ΟΑΕΕ....''σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 15 του Π.Δ 258/05, ολων των ειδων οι καθυστερούμενες ασφαλιστικές εισφορές υπέρ ΟΑΕΕ αναπροσαρμόζονται στο υψος του ασφαλιστρου του χρονου καταβολής του και επιβαρυνονται με πρόσθετο τέλος 3% για τον πρώτο μήνα καθυστέρησης και 1% για καθε επόμενο μήνα μέχρι και 120% συνολικά σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 9του Ν3232/2004(48Α) όπως ισχύουν κάθε φορά σε συνδιασμό με τις διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 56 του Ν.2676/99 (ΦΕΚ1Α')
Με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν.4075/12 (ΦΕΚ89α' 11-4-12) το πρόσθετο τέλος μπορεί να φτάσει εως και το 100% συνολικα.(έτσι για να σας τιμωρήσουμε...)
Οι εισφορές καταβάλλονται υποχρεωτικά, ανεξάρτητα αν ο ΟΑΕΕ παρειχε η όχι ιστροφαρμακευτική περίθαλψη για το διάστημα που υπήρχαν οφειλές. (Ψοφήστε δε μας νοιάζει!)
Οι οφειλές από ανεξόφλητες εισφορές ρυθμίζονται νομοθετικά ρύθμιση σε ισχύ του Ν4152/13) και δεν υπάρχει δυνατοτητα διαφορετικού χειρισμού απο την υπηρεσία μας. (την οποία εσείς οι μ@#@κες φτιάξετε με τα χρήματα σας...)
Επίσης δεν μπορούμε να προβούμε σε διαγραφή ή επιστροφή εισφορων (
διότι τα ταμεία είναι άδεια και τα κάναμε ομόλογα τα παίξαμε στο χρηματιστήριο ναι... τα δικά σας λεφτά...)αν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεια διακοπης απο ΔΟΥ κ επιμελητηριο. (οπου κι εκεί μ@#@$κες πρέπει να πληρώσετε χαχα..)
Ως εκ τούτου αν και κατανοούμε απολύτως τα προβλήματά σας δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

Υπογράφει η προισταμένη ΟΑΕΕ Ρόδου...

(
αν μπορείτε κουνηθείτε....χωρίς να πληρώνετε μ@#@κες...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου