Ανακοίνωση


Η Πανελλαδική Ομάδα «Ανασφάλιστοι του Ο.Α.Ε.Ε.» μαζί με τη Νομική σύμβουλο, σας εύχεται  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ και με πολλές ΝΙΚΕΣ το 2014!
anasfalistoi-2014
Έχουμε ολοκληρώσει  το Νομικό πλαίσιο για την υπόθεση του ΟΑΕΕ ενώπιον των δικαστηρίων. Από την καινούργια εβδομάδα θα ήθελα τα ατομικά δικαιολογητικά από τον κατά τόπους ΟΑΕΕ για να σας κάνουμε το πρωτοχρονιάτικο δώρο από την ομάδα μας που θα το δώσουμε στους κατά τόπους υπεύθυνους ώστε να το προμηθευτείτε όλα τα μέλη μας για να μπλοκάρουμε τους πλειστηριασμούς για κάποιο χρονικό διάστημα!
Αφού πρώτα  πάρετε τα εξής έγγραφα με σφραγίδα και υπογραφή:  Θα πάτε στον ΟΑΕΕ της περιοχής σας και θα συμπληρώσετε μία αίτηση που θα γράφετε  «ζητώ να μου δώσετε βεβαίωση οφειλής μου καθώς και πλήρη αντίγραφα του φακέλου μου» έπειτα πρωτοκολλείτε την αίτηση και φεύγετε αφού ρωτάτε τον υπάλληλο πότε θα είναι έτοιμη η έγγραφη απάντηση για να την παραλάβετε. Από την καινούργια εβδομάδα αφού πάρετε αυτά τα δικαιολογητικά από ΟΑΕΕ  θα επικοινωνήσετε με τους συντονιστές των περιοχών σας να σας δώσουν την ένσταση την οποία θα πρέπει να υποβάλετε και όσο διαρκεί αυτή η διαδικασία απαγορεύεται η λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης οφειλής !
Οι διαχειριστές και η νομική σύμβουλος της ομάδας σας εύχονται
Χρόνια πολλά καλή πρωτοχρονιά σε όλους με 2014 ευχές !

___________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου